miércoles, 2 de noviembre de 2011

Ets aquí per ser feliç...

Benvolgut lector i lectora,
naixem, ens fem grans, compartim la vida amb els altres, fem amics, ens casem, tenim fills i al final del camí morim. Hauriem de creure que som afortunats només d'anar passant els dies, respirar i estar vius perquè a la fi i al cap, d'això es tracta la vida, de viure-la. 
En la vida hi hauran moments que no t'agradaran i que et faran sentir malament, però darrere de la foscor, sempre hi hauran molts moments bons, plens d'alegria i felicitat, com poder abraçar a una persona que estimes, estar amb el amics...Per moltes coses dolentes que et puguin passar al llarg de la vida, has de pensar que les bones les superaran i aquestes les recordaràs sempre, i el dia que estiguis malament seran una imatge per dibuixar-te un somriure d'orella a orella i et faran creure i creuràs, que ets vertaderament feliç




...pero al final, de lo único que te vas a acordar es de las cosas buenas. No te entretengas en tonterías que las hay, y vete a buscar lo que te haga feliz que el tiempo corre muy deprisa. He vivido 102 años y te aseguro que lo único que no te va a gustar de la vida es que te va a parecer corta. Estás aquí para ser feliz. Anunci 2009 Coca·Cola

2 comentarios:

  1. Té raó l'home del video... al final només ens enrecordarem de les coses bones, més que re perquè si ens parem a pensar en les dolentes i a penedir-nos del que podíem haver fet, no podrem aconseguir ser feliç, que al cap i a la fi, és el que tothom desitja.

    ResponderEliminar
  2. No t'has d'empenedir mai del que fas, ja que al cap i a la fi ho has fet perquè tu mateix ho has volgut, sinó no fariem la meitat de coses que fem a la vida i la finalitat de viure és viure la vida d'un mateix i no vel empenedir-se!!!! Sigueu feliços tolerants!! :)

    ResponderEliminar