jueves, 6 de octubre de 2011

De vegades el que busques és tan a prop que costa de veure...

Benvolgut lector i lectora,
ens trobem al mes d'octubre i unes setmanes després que s'acabés l'estiu, no puc evitar recordar sense un somriure els meravellosos dies que he passat en la familia i els amics. 
Recordo que en plenes classes al mes de maig, ja planificavem el que seria el nostre estiu "ESTRELLA DAMM", potser no seria molt a lluny de casa, potser no ens mouriem del poble...però jo sabia, estava plenament segur, que ens esperarien unes grans vacances plenes d'alegria i felicitat.

Tot va començar en finalitzar els exàmens i posar rumb al que seria la nit de Sant Joan, una de les nits en que la màgia, el misteri, l'alegria i la celebració s'apodera de les nostres cases. Així començava el nostre estiu. En uns dies, hem veia envoltat d'aigua, sorra i xiringuitos, estès a la platja, sense preocupacions, prenent el Sol i disfrutant de la meva gent. Ens passavem hores i hores, a la terrasseta del bar de la cantonada de casa fent petar la xerrada i abans de l'hora de sopar aprofitavem per veure pondre el Sol per la montanya. Les nits al carrer, les sortides amb bicicleta, la piscina i mil coses més, s'havien apoderat de la nostra rutina de l'estiu. I quan menys m'ho esperava, faltava una setmana per arribar Festes Majors, la gent entusiasmada ja engalonava els carrers amb màxima il·lusió. Eren Festes i ens proposavem a acabar de disfrutar les nostres vacances. Cavalls, focs d'artifici, balls amb orquestra a la fresca...van coronar el que s'havia convertit en un dels millors estius de la meva vida.

Ni vam marxar de vacances, ni teniem la necessitat de fer-ho, perquè vam tindre prou en disfrutar uns dels altres i aprofitar el nostre voltan,t per viure el nostre propi estiu estrella, perquè moltes vegades les coses més properes són les que ens fan més feliços.


2 comentarios:

  1. Enhorabona! has aconseguit treure's un bon somriure a tots els components del grup "confiança".
    Has fet que recordem molt bons moments de l'estiu i com bé dius, a vegades les coses petites són realment les importants. No cal fer grans coses o viatges increïbles.... les estones amb la gent que t'importen, encara que siguin a la plaça del poble, són realment les que ens fan treure un somriure, per a nosaltres, aquesta és l'essència de la vida.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Confiança! M'alegro que t'hagi agradat el nostre escrit. Confiar en un mateix també va lligat en la felicitat, perquè si no ets capaç de saber que pots arribar a la teva meta no seràs feliç.

    ResponderEliminar