jueves, 20 de octubre de 2011

Què ens fa feliços?

Benvolgut lector i lectora,
hi ha milers de persones al món i totes elles amb mentalitats, formes de viure la vida, caràcters, edats...diferents. Aquestes diferències són les que fan que hi hagi tanta diversitat de pensaments a l'hora de concebre el món.

La pregunta que ens fem avui és difícil de respondre perquè tindria que veure amb els gustos, caràcters, mentalitats...pròpies i exclusives de cada persona. Per a unes persones la felicitat va relacionada amb: els diners, el matrimoni, el menjar, l'amor, etc; i així successivament, relacionant la felicitat amb tantes acepcions siguin possibles. 

Però vertaderament, la felicitat va relacionada amb alguna cosa material?
Particularment, la felicitat la relacionaria amb totes aquelles vivències del dia a dia. Aquells instants, per més petits que siguin, que fan que et surti un somriure d'orella a orella i fan que siguis més feliç.

Com un nen jugant al parc després de classe, com un equip després de guanyar un partit, com una parella la primera setmana de casats, com un estudiant en aprovar la selectivitat, com com com.....Tot això és el que et fa feliç, quan no et fa falta res més i saps apreciar tot allò que t'envolta. Quan ho aprecies i ho utilitzes per disfrutar aquestos moments es converteixen en l'alegria d'aquell dia.





Que la vida és coratge i alegria, alcem un got a l'aire i fem un brindis pel demà...








2 comentarios:

  1. M'agrada molt aquest blog! Trobo que la felicitat és un pilar bàsic pel nostre dia a dia...
    Un dia sense un somriure és un dia perdut! :)
    I pel que fa a l'entrada, els petits moments són els que fan que continuem endavant!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies llibertat!! En definitiva ser lliure és un dels pilars per ser feliç!

    ResponderEliminar