lunes, 17 de octubre de 2011

EL CYBERBULLING

Què és el ciberbullying
View more presentations from lafelicitat



Benvolgut lector i lectora,
la setmana passada a la nostra classe vam treballar el tema del ciberbullying i a arrel d'unes lectures i indigar sobre que era aquest nou concepte, vam realitzar aquest power point per poder explicar als més petits de casa de què és tracta això del ciberbullying.

Vam anar llegint la informació que ens va passar la professora, per tal de saber què era, quin paper havia d'exercira la família o l'escola, quins consells donar, com actuar en cas de...Aquell llibre en format pdf contenia pàgines i més pàgines sobre el tema i vam arribar a la conclusió que el ciberbullying és el mateix que el bullying, l'únic que canvia és el lloc i la manera com comunicar-se, ja no es troben a l'aula insultant-se, pegant-se...cara a cara, sinó que es troben a davant d'un ordinador (en la privacitat del lloc on estiguin) insultant-se, humil·liant-se, etc.

Nosaltres creiem que l'escola té un paper primordial, sobretot ara amb les noves tecnologies, els mestres han d'educar als infants des de bén petits pel bon ús d'internet. El nen ha de saber que té moltes avantatges internet, però que es pot girar en la seva contra. Per tant, hem de tindre claríssim que internet serveix per buscar informació, fotografies, parlar pel msn amb els amics i amigues, etc.

Les famílies han de saber que els seus fills i filles estan connectats i quin ús li donen els seus fills i filles a aquesta eina, per tant també haurien de saber quins riscos comporta internet i tenir clar, que tenen l'obligació de protegir-los mostrant un bon ús.

També dir que seria convenient que escola i família anessin agafats de la mà per poder fer millor la tasca d'educar als nens i nenes pel bon ús d'internet.

Entre tots podem fer possible una bona educació per a aquestes personetes que han d'estar protegides i han de saber els riscos que comporten estar exposats a la red.

No hay comentarios:

Publicar un comentario